1989 yılından bugüne fırınımızı sıcak tutuyor, Lezzet Üretiyoruz!
1989 yılında Tarsus Devlet Hastanesi karşısında Salih Cihangir ATINÇ ve İbrahim Zihni ATINÇ kardeşler olarak Et Döner ve Kelle Paça ile başladık.
Gün geçtikçe beğenilen lezzetimiz ve daimi müşterilerimizin talebi üzerine, 1995 senesinde Kültür Sitesinin karşısında Azim Baba Lokantası olarak faaliyete başladık.
Demir Kapı Tarsus AVM civarında Abdulkadir ATINÇ’ın da katılımıyla Tarsus’a özgü olan fındık lahmacun, humus ve mercimek çorbamızla siz değerli müşterilerimize Tarsus lezzetlerini sunmaktayız.
Yeni yeri olan Makam mevkii civarı, eski cami karşısında hizmet vermektedir.